top of page

HVEM ER JEG OG HVORFOR WORK-LIFE BALANCE?

Min vision er tydelig:  jeg vil skape en bedre balanse mellom jobben og livet for så mange som mulig, slik at færre blir utbrent.

​​For å få til dette startet jeg i 2023 opp selskapet Uldal Rådgivning. For meg var det en gylden mulighet til å kunne kombinere gründerdrømmen med noe jeg er lidenskapelig opptatt av. 

 

Jeg mener at vi må modernisere arbeidslivet for å reversere det økende omfanget av utbrenthet, og at nøkkelen ligger i å tilby fleksibilitet og autonomi på arbeidsplasser for ivaretar og tilrettelegger for de ansatte.

Jeg mener også vi må bli flinkere til å lytte innover og kartlegge unike styrker og utfordringer som ligger i vår personlighet, slik at vi kan spille på lag med oss selv o
g skape et bærekraftig liv i balanse.

 

Jeg formidler kunnskapen jeg har om hvordan vi kan oppnå work-life balance gjennom foredrag, coaching, rådgivning og podcast. 

IMG_7861.heic
 • Hva er coaching?
  Coaching er en spennende prosess mellom meg som coach, og deg som fokusperson. Sammen skal vi finne ut av hvordan du kan endre og skape det du vil fremover, på dine egne premisser. Tradisjonelt sett skal ikke jeg som coach gi deg svarene, men bruke aktiv lytting og effektive spørsmål for at du skal finne dem selv. I min coaching-praksis har jeg derimot valgt en hybrid tilnærming til coach-rollen hvor jeg kombinerer coaching, mentoring og mental trening. Jeg tror nemlig det er hensiktsmessig at jeg i tillegg til å bruke coachingverktøy og -teknikker, også bruke min erfaring som utbrent, overstimulert og høysensitiv karrierekvinnen og småbarnsmor til å inspirere deg mot dine unike svar. Min erfaring som coach er at mange som går til meg for første gang er usikre på om de har svarene selv. De er kanskje på et sted i livet hvor de føler seg rådville, slitne eller overveldet, og vil gjerne få servert en ferdig løsning. Da er det også ekstra gøy når fokuspersonen finner sin egen klarhet og svar, i kombinasjon med min veiledning og coaching.
 • Hva er walk-and-talk coaching?
  De fleste av oss sitter mye foran en skjerm i løpet av dagen, uken og livet. Dette er synd, særlig når vi vet at bevegelse og trening gir oss et rush av endorfiner og lykke. Vi må gjøre mer av det som gjør oss godt, og derfor er walk-and-talk coaching genialt. Denne metodikken lar deg trene både hodet og kroppen samtidig. Det å fjerne seg fra skjermens stimuli og å komme seg ut i naturen viser forskning at gjør oss mer kreative og løsningsorienterte. Med andre ord er det et perfekt utgangspunkt for å jobbe med utvikling, bevisstgjøring og problemløsning. Alt du trenger er et headset og telefonen din. Jeg ringer deg når timen starter, og veileder deg på samme måte som jeg ville gjort ved en vanlig coaching-samtale.
 • Hva er ICF-sertifisering?
  ICF står for International Coach Federation, som er en global organisasjon som gir retningslinjer og standarder for coaching-bransjen. ICF har etablert en kodeks for etiske standarder for coacher, og gir sertifisering for coacher som oppfyller deres krav til utdanning, erfaring og ferdigheter. ICF-coaching refererer dermed til coaching-tjenester som er i tråd med ICFs standarder og etiske retningslinjer. ICF-coacher bruker en strukturert tilnærming til coaching, som innebærer å hjelpe klientene med å identifisere mål, utforske hindringer og utvikle en handlingsplan for å nå sine mål. ICF coaching kan brukes innenfor en rekke områder, inkludert personlig utvikling, karriereveiledning, ledelse og teamutvikling. ICF-coacher jobber ofte med en-til-en coaching, men kan også tilby gruppecoaching eller coaching for organisasjoner
 • Praktisk
  Det er viktig at vi har god kjemi for å få til et godt coaching-samarbeid. Jeg inviterer derfor til en gratis samtale før vi evt. inngår et samarbeid, hvor vi kan bli litt bedre kjent og samtidig finne ut av om coaching er noe for deg. Her booker du gratis, uforpliktende førprat. Samtalene gjennomføres enten over telefon eller digitalt, med mindre annet er avtalt. Jeg tilbyr pakker på 5 og 10 timer. Timene kan du som fokusperson fordele utover slik du ønsker (innenfor 12 måneder fra oppstartsdato). Jeg bruker en kombinasjon av coaching, rådgivning og mental trening i samtalene våre. 5 timer á 60 minutter: 12 000 (inkl mva)​ 10 timer á 60 minutter: 20 000 (inkl mva) Send meg en mail på hei@sarahuldal.no for spørsmål.
bottom of page