top of page

INSPIRASJON OG MOTIVASJON

Jeg holder foredrag slik jeg selv liker og lærer av dem; med konkrete eksempler, råd og tiltak - og gjerne litt humor. 

 

Innholdet kan justeres utifra oppdragsgivers behov, og gjennomføres digitalt, ute hos bedrifter, eller på eventer og seminarer.

For booking av foredrag kan Bold Type Management kontaktes 

image0.JPEG
IMG_7438.HEIC

UTBRENTHET

Fra småbarnsmor og karrierekvinne til utbrent - og tilbake. 

I dette foredraget deler jeg min personlige historie om hvordan jeg ble utbrent som følge av kombinasjonen vanskelig arbeidsmiljø, småbarnsliv og kontinuerlig stress. 

 

Jeg forteller om hvordan jeg brukte selvledelse til å ta grep for å komme tilbake som en mer balansert 2.0 versjon av meg selv, og hva jeg gjør i dag for å ikke bli utbrent igjen. Jeg deler også hva jeg har lært som «flink pike» i arbeidslivet, og gir rådene jeg selv skulle ønske jeg hadde fått.

IMG_1730.jpg

WORK-LIFE BALANCE

I dette foredraget forteller jeg om hvorfor og hvordan bedrifter og ledere kan gi ansatte fleksibilitet og autonomi slik at de kan skape en bærekraftig work-life balance.

 

Jeg tar også tempen på hvilke trender vi ser ut i verden når det kommer til moderniseringen av arbeidslivet, og kommer inn på både varianter av 4 dagers uke, mental helse-dager og andre tiltak som bedrer både motivasjon, mental helse og bunnlinja.

IMG_9764 2.heic

LINKEDIN

I dette inspirasjonsforedraget deler jeg på en humoristisk og lettbeint måte min egen suksesshistorie på LinkedIn. 

 

Hvordan gikk jeg fra null til flere tusen følgere på noen få måneder, og hvordan brukte jeg momentum da mitt største innlegg fikk over 360 000 i rekkevidde og 6000 likes?

 

Jeg bekrefter og avliver myter ved å se på hva som har fungert for meg på plattformen, og deler mine beste tips og triks til inspirasjon for andre. 

Målet er å inspirere flere til å oppdage gleden og nytten av å publisere på LinkedIn.

Pink Gradient

Julie Sørensen Molvik

Kommunikasjonsrådgiver i Akan kompetansesenter 

"Inntrykket mitt av Sarah fra LinkedIn stemte virkelig. Hun er behagelig å høre på, genuin, rett på sak og delte praktiske råd og erfaringer om bruk av LinkedIn med oss. Hun svarte uten tvil til forventningene vi hadde til bestillingen. Takk for et skikkelig inspirerende innlegg!"
Pink Gradient

Rebecca Rosseland

Women in Talk Stavanger

"Sarah var en fantastisk dame med mye viktige poenger, som jeg håper flere folk begynner å leve etter".

bottom of page